БЛАГОСЛОВ
Щастлива да е Новата година!
Любов и здраве да не ви отминат!
Добра и щедра да ви е съдбата;
прекрасно бъдеще да има за децата!
Да носим в себе си искрица доброта
и по-приветлив да е в бъдеще света!
Божията светлина да е над вас
и днес, и утре, и до сетен час!
1. 1. 2008 г.
гр. Русе
© Румен Ченков Все права защищены