14 sept 2006, 18:15

БЛАГОСЛОВИЯ 

  Poesía
666 0 4
Целуни ръката ми бяла
с пламнали устни от страст,
над всичкото зло надделяла
ще те закрилям винаги аз!
Главата свеждай покорно!
Ръцете сключи за молитва -
аз ще бдя над теб неуморно,
щом ти към мене политваш
с крилете на птица красива,
към небето отправила зов...
Благославям те -
                  толкоз щастлива!
Благославям те - 
                  създавай любов!

© Хриси Саръова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??