8 jul 2008, 9:37

blue jeans blues 

  Poesía » Versos blancos
614 0 10

добре знаеш правилата

не залагай никога на червено

на две

на дама спатия

пусни монета в джубокса

зареди спусъка

и ми запали цигарата

все някак ще понеса кехлибарения цвят

на уискито

по очите ти

ще понеса и неравноделния такт

разпръснати мисли

начало и край

докато се лъжем умело

взрели погледи в различни посоки

ще се блъскат гласове, ръце, устни

по ръбовете

в жалки опити да разчленим

дните и нощите

на глътки нежност

май отдавна вече не вярвам в случайности

а ти

и играта вече ми омръзва

мой ред ли е

нека потанцувам в синьо

най-смелият винаги започва пръв, нали

подай ми пистолета

© Зорница Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??