30 ene 2013, 14:51

Блян 

  Poesía » De amor
464 0 0

 

Здравей мило момиче,

моето мило птиче,
моето скъпо мъниче.
 
Ти си моят слънчев ден.
Искам ти да си до мен -
без теб ще бъда беден.

Твоят лик аз сънувам,
името ти прекрасно бълнувам,
да сме заедно аз бленувам!

Винаги ще те обичам,
знаеш, често го изричам.

Ето, стихче сътворих
и на Теб го посветих

и повтарям от сърце:
ОБИЧАМ ТЕ!
 

© Светлозар Косев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??