15 nov 2015, 20:26

Блян за Козирожка 

  Poesía » Otra
432 0 0

Блян за Козирожка

 

Очи затварям - виждам те на живо -

със устни тънки, рязко очертани,

със темперамент, но ненатрапчива -

любов и строгост във едно събрани.

 

Облечена във черно - в песимизъм,

на другите внушаваща надежда

с динамика, пречупена през призма

на вярност, всеотдаване и нежност.

 

Родина всяка зодия си има

и всеки етнос е под знак различен.

Ний българите, Козирози вси сме -

амбициозни, нервни и практични.

© Владимир Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??