23 abr 2009, 10:31

Блясък 

  Poesía » Erótica
848 0 7

 

Съгласна си

да се погалим с теб,

но уточняваш: само в нощи високосни.

Аз знам да чакам.

Накит, тъй свиреп,

полиран е - щом много са го носили.

© Александър Белчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??