15 may 2016, 19:27

Блясък от угаснали очи 

  Poesía » De amor
1004 0 6

И сякаш върху мен потича дъжд,
но не вода - порой смълчани думи...
Докосват плавно, галят хладно, изведнъж
разстилат плътните воали помежду ни.

 

И сякаш времето е спряло и вали,
но не сълзи, а ситни капки минало...
В тях свети блясък от угаснали очи,
а светлината в снопове тъга прелива.

 

И сякаш още пазя мястото ти тук -
до мен, в кръвта ми - лава неизстинала,
и чакам от Душата ти да се отрони звук,
но тя отдавна вече, безвъзвратно е заминала...

 

На М. 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??