25 jun 2023, 12:31

Бодрост 

  Poesía » Otra
236 0 0

Хубав спомен топли мен,

скръб изчезва от душата,

аз съм бодър и засмен,

сияе слънце в синевата!

 

Прави добро в живота свой,

вярвай в него, в светлината,

чист бъди, за да имаш покой,

напълни сърце с човещината!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??