30 nov 2020, 18:05

Бодър 

  Poesía
143 0 0

такова време
дойде — че трябва да си
бодър и насън

 

..............................................

 

алтернативно:

 

такова време

дойде — че да будуваш —

трябва и насън

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??