14 mar 2017, 20:51

Бог 

  Poesía
179 0 0

Да не вярваш в други, освен мене,

да не вярваш в други, освен мене,

да не вярваш в други, освен мене,

докато и аз не повярвам в себе си.

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??