Господ много ме обича.
Първо отне ми детенцето,
после ми взе и съпруга!
И сега е на път
да ме скара със всичките!
Господ много ме обича.
Сто Голготи изминах
и не знам още колко
ме очакват до залез.
Шапката аз ще си хвърля
до Небето от радост!
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados