"Балчик?
Това е друго море, Саше..."
(рибар от Варна)
Тук,
пред "другото море",
всичко е напълно друго:
като циганка
с дайре
и гьобек - вместо съпруга.
Да виня
не е добре -
позабравил бях, а знам:
само
"другото море"
е съгласно да си сам.
© Александър Белчев Todos los derechos reservados