Бохемска рапсодия
В тая пълна дискотека,
в този нестихващ фестивал,
разпил се бе в мен човека,
изцяло обич и сексапил раздал.
Сдобих се с бохемската усмивка,
с едрогърдеста любовница в ръце,
чисто нова придобивка -
кой, кога ще може да ме спре!
Налейте, сипете
от уискито на всички,
дай „Рамзи кючек"
за сочните ни птички!
На дансинга и тези светлини,
препълнен с чалгацицести жени,
ще посрещна пак деня
без от нищо да се свеня!
От тоз безсрамен танц
пламват моите слабини,
по усните не оставям гланц,
насмукахме се кат свини!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Todos los derechos reservados