10 jun 2016, 7:53

Божи дар 

  Poesía » De amor
351 0 0

Любовта

Тя не се купува.

Не се продава.

Тя е божи дар.

Дар за едно влюбено сърце.

Като моето.

Любовта трябва да е споделена.

Затова те търся по света.

Искам този дар с теб да споделя,

и животът ни да продължи

като една приказка.

Приказка за любовта.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??