Любовта
Тя не се купува.
Не се продава.
Тя е божи дар.
Дар за едно влюбено сърце.
Като моето.
Любовта трябва да е споделена.
Затова те търся по света.
Искам този дар с теб да споделя,
и животът ни да продължи
като една приказка.
Приказка за любовта.
© Наско кирилов Всички права запазени