20 nov 2012, 7:48  

Бойко "астрономът" 

  Poesía » De humor
423 0 0

"Да не изпуснат една звездица."

За астрономията - "постна пица".

Бойко, банкянският "Коперник",

гледа отвисоко главите учени,

Дянков ли им е вдигнал мерник,

или пожарникарите тъй са научени!?

"Някой астероид да изтървем може,

който да удари неочаквано Земята,

може това да стане, не дай си Боже,

прояви към астрономите човещината!"

"Вижте го, туй ли трябваше да кажеш?"

Демек:"Репчиш се, вместо да се подмажеш!"

 

https://offnews.bg/balgaria/rozhen-vzema-pari-za-da-bdi-nad-planetata-123429.html

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??