20.11.2012 г., 7:48 ч.  

Бойко "астрономът" 

  Поезия » Хумористична
343 0 0

"Да не изпуснат една звездица."

За астрономията - постна пица.

Тъй банкянският "Коперник"

играе си на скъперник.

Ама той "надмина" Тихо Брахе.

С асфалт покри Млечния път - как е?

Ето как мутрата "Галилей"

на учените се смей.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??