29 sept 2020, 10:56  

Бойко и ловчанският митрополит 

  Poesía » De humor
295 0 0

Бойко пари отпусна

за на църкви ремонт,

с джипката се друсна

закръгленият мастодонт,

орден църковен получи

от ловчанския митрополит,

е, управлението малко се позакучи,

но за кинти на морал има дефицит.

 

Ловчанският митрополит Гавраил дал църковен орден на премиера, защото дал пари за ремонт на църкви.

 

www.vesti.bg/bulgaria/nagradiha-boiko-borisov-s-orden-ot-cyrkvata-6115444

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??