29.09.2020 г., 10:56 ч.  

Бойко и ловчанският митрополит 

  Поезия » Хумористична
290 0 0

Бойко пари отпусна

за на църкви ремонт,

с джипката се друсна

закръгленият мастодонт,

орден църковен получи

от ловчанския митрополит,

е, управлението малко се позакучи,

но за кинти на морал има дефицит.

 

Ловчанският митрополит Гавраил дал църковен орден на премиера, защото дал пари за ремонт на църкви.

 

www.vesti.bg/bulgaria/nagradiha-boiko-borisov-s-orden-ot-cyrkvata-6115444

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??