18 oct 2012, 9:30  

Бойкокрация 

  Poesía » Civil
475 0 0

Тиквата е на върха висок.

Как да не изпаднеш в шок?

Със мутрашко звание,

без елементарно знание,

с големи амбиции,

без етични позиции,

с мускули големи,

без съвестни проблеми.

Да ви е честит

лидерът на нашия "елит"!

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??