18.10.2012 г., 9:30 ч.  

Бойкокрация 

  Поезия » Гражданска
474 0 0

Тиквата е на върха висок.

Как да не изпаднеш в шок?

Със мутрашко звание,

без елементарно знание,

с големи амбиции,

без етични позиции,

с мускули големи,

без съвестни проблеми.

Да ви е честит

лидерът на нашия "елит"!

 

 

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??