22 feb 2017, 23:51

Боксова круша 

  Poesía » De amor
439 1 1

Боксова круша

 

Вече ми дойде до гуша

вечно да съм боксовата круша!

На когото докривее,

че във трудности живее,

изкарва го на мене

без много да му дреме.

 

………………………

 

Но се изтърбуших вече

Аз искам да съм плюшеното мече!

Да ме гушкат и обичат

И на глас да го изричат!

© Валентин Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??