Боледуване
Едно настроение,
няколко мисли...
на глас полуистини,
другите блъскат
в желанието...
Играем
на сляпо,
зад думи полу -
повито-открито
очакването...
Аз - в моята рокля,
ти - в твоята риза
ключа
за живота си
крием.
И друг ладияр
дано го намери
на пясъка езерен
в мидата.
...
Кардиограма
на любовен
статус:
боледувам от теб.
Ровим за въглени
от предишната зима.
© Златина Георгиева Todos los derechos reservados