13 ene 2015, 9:29

Болен 

  Poesía
411 0 0

Болен...

В шубрака ли, в гората ли,
Да се крия ли, да изскоча ли,
Да те гледам ли, да стана ли,
Да мечтая ли, да барна ли,
Да се спра ли, да хвана ли,
Да се не дам ли, да се отдам ли,
Вериги ли, примка ли,
Да ям ли, да не ям ли,
Да галя ли, да хапя ли,
Да се прикрия ли, да се покажа ли,
Хап ли, не хап ли?!

© Стефко Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??