13 янв. 2015 г., 09:29

Болен 

  Поэзия
413 0 0

Болен...

В шубрака ли, в гората ли,
Да се крия ли, да изскоча ли,
Да те гледам ли, да стана ли,
Да мечтая ли, да барна ли,
Да се спра ли, да хвана ли,
Да се не дам ли, да се отдам ли,
Вериги ли, примка ли,
Да ям ли, да не ям ли,
Да галя ли, да хапя ли,
Да се прикрия ли, да се покажа ли,
Хап ли, не хап ли?!

© Стефко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??