2 jul 2014, 20:14

Болест 

  Poesía » Filosófica
302 0 0

Чиста проба кифленско месо

с много грим украсено.

А всички са едно тесто -

ама всички, до едно!

 

Да се смееш ли на шегички пошли.

Да плачеш ли на обиди злобни.

Със своите постъпки долни

показват колко са болни!

 

Като зараза се вихри

тяхната слава и гордост.

А мен ме навяват мисли

от тяхната грозна пошлост.

 

 

Стойте далеч от болестта!

© Иветтт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??