2.07.2014 г., 20:14 ч.

Болест 

  Поезия » Философска
297 0 0

Чиста проба кифленско месо

с много грим украсено.

А всички са едно тесто -

ама всички, до едно!

 

Да се смееш ли на шегички пошли.

Да плачеш ли на обиди злобни.

Със своите постъпки долни

показват колко са болни!

 

Като зараза се вихри

тяхната слава и гордост.

А мен ме навяват мисли

от тяхната грозна пошлост.

 

 

Стойте далеч от болестта!

© Иветтт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??