26 mar 2011, 16:41  

Болест 

  Poesía » De amor
630 0 0

Диагнозата е влюбена

и отнася се за мен.

Неизлечимо

и с втрисане,

с температура

и учестено дишане.

Не ми позволявай

да дишам,

така усещам

най-добре,

че в гърдите бие сърце,

не едно, цели две.

Нищо, че болест е.

 

 

19.03.2011г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??