Диагнозата е влюбена
и отнася се за мен.
Неизлечимо
и с втрисане,
с температура
и учестено дишане.
Не ми позволявай
да дишам,
така усещам
най-добре,
че в гърдите бие сърце,
не едно, цели две.
Нищо, че болест е.
19.03.2011г.
© Ангелина Кънчева Все права защищены