26 mar 2007, 20:06

Боли... 

  Poesía
670 0 1

                Боли...

 

Боли, когато казваш “сбогом”,

боли, когато казваш “забрави ме ти”...

Боли ме за твойте очи,

боли ме, че не ме обичаш ти...

Ти ме целуваше,

ти ме прегръщаше и вечер,

в тъмния мрак,

в твойте обятия заспивах аз...

Боли ме, мили, разбери,

че от мене си отиваш ти...

Боли, боли, когато

за последно изричаш онези

тъжни думи

и очите ми се пълнят със сълзи...

Думи, по-тъжни от самата есен,

думи, от които боли

          и те са

“забрави ме ти”!!! 

© Жулиета Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??