Боли, когато се порежеш,
боли когато кръв тече.
Но най-боли когато обичаш някой,
а той не иска да те разбере!
Боли когато с усмивка сънуваш,
а се събудиш сам на сутринта.
Боли когато сърцето си разкриеш,
а се присмее на чувствата ти тя!
Боли когато те излъже жена,
майката на твоите синове, деца!
Боли когато тръгваш си от нея,
извърнал назад своята глава!
Боли и я усещам, жив съм значи,
болката, постепенно ще отмине.
Но тази болка,болката от ляво,
тя остава никога не ще си замине!
Боли когато си предаден от приятел,
с който дълго време заедно сте били.
Истински приятел, а оказва се предател,
ах как боли тогава, да знаеш как боли!
Тя болката в живота ми е спътницата моя,
живеем заедно с нея в радост и тъга.
Но жив съм, здрав съм, боря се с нея,
с усмивка, вяра и надежда ще я победя!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados