7.11.2018 г., 14:28 ч.  

Боли 

  Поезия » Философска
438 1 2

                                                             Боли

 

Боли, когато се порежеш,

боли когато кръв тече.

Но най-боли когато обичаш някой,

а той не иска да те разбере!

 

Боли когато с усмивка сънуваш,

а се събудиш сам на сутринта.

Боли когато сърцето си разкриеш,

а  се присмее на чувствата ти тя!

 

Боли когато те излъже жена,

майката на твоите синове, деца!

Боли когато тръгваш си от нея,

извърнал назад своята глава!

 

Боли и я усещам, жив съм значи,

 болката, постепенно ще отмине.

Но тази болка,болката от ляво,

тя остава никога не ще си замине!

 

Боли когато си предаден от приятел,

с който дълго време заедно сте били.

Истински приятел, а оказва се предател,

ах как боли тогава,  да знаеш как боли!

 

Тя болката в живота ми е спътницата моя,

живеем заедно с нея в радост и тъга.

Но жив съм, здрав съм, боря се с нея,

с усмивка, вяра и надежда ще я победя!

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??