За мен ти беше всичко, за което бях мечтала
и мислех, че това ще бъде вечно.
Но уви, каква глупачка съм била!
Ти просто ей така излъга ме,
в очите, защото в твоите ръце аз
бях просто едно дете.
Сега отново съм сама
в мойта празна стая
но не е празна само тя - душата също.
Сърцето е разбито а от очите ми
се стичат кървави сълзи
Но какво от това?
Теб това не те интересува!
Ти искаше просто да ме унижиш!
Е, успя ,но с цената на какво - на моите сълзи...
Дали ще се оправя и дали ще мога аз да те забравя?!
Това не знам, защото аз умирам бавно час по час.
Ти не знаеш колко много ме боли
тази болка от любов, та тя е по-страшна дори
и от смъртта!
© Тина Валериева Todos los derechos reservados