13 nov 2011, 13:17

Боли, защото те обичам 

  Poesía » De amor
567 0 0
Боли, боли, боли, боли.
Боли, защото те обичам.
Няма ли доктор, някой, или нещо
болката ми да отнеме,
та да спре да боли.

Тя ревнива ли е Jajaja?
Можех и да не чуя това.
Можеше да е прекрасна вечерта.
Можеше да затворим тази вечер
за света, нашата врата.

Е, тя сега е щастлива
и спокойно спи.
Нали на мой гръб се похили.
Щастлив си и ти, нали?

Боли, боли, боли, боли.
Боли и още те обичам.
Всичко е тъжно и зловещо
и не върви това време.
Ооо, няма ли да спре да боли.

© Ахинора Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??