29 mar 2016, 22:32

Болиш 

  Poesía
460 0 3

не те ревнувам
не те и пазя
от чуждите очи
дълбоко в сърцето
и не сънувам вече
нито мразя
че друг за тебе е небето 

 

 

но мъничко ме париш
тогава
когато си кристалче сол
в отворената рана
когато не мечтая
за очите в цвят на вино
а липсата им 
прави ме пияна

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??