1 may 2007, 23:13

Болка 

  Poesía
528 0 2
Дълбока следа след нея остана,
а любовта уж бе нежелана.
Безброй сълзи и нелепи лъжи,
душата и стене "Моля те!Спри!".
От нея всички бягат и се молят
никога да не я опознават.
Но тя примамва със своята красота,
а после пронизва като студена кама.
Къпе се пак в хорски сълзи
и пак не спира тя да срива души

© Симона Марчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??