Боли отсъствието на ръката,
която - може би ще ме погали,
лъчи горещи пронизват стъклата,
сякаш всичкия огън от мене събрали...
И тъга колко много се крие в очите,
изнемогва сърцето, от обич прелива,
а мечтата ми плахо те търси и скита,
и не вярва че вече от мен си отиваш...
© Светла Todos los derechos reservados