18.09.2008 г., 19:56 ч.

Болка 

  Поезия » Любовна
794 0 6

Боли отсъствието на ръката,

която - може би ще ме погали,

лъчи горещи пронизват стъклата,

сякаш всичкия огън от мене събрали...

И тъга колко много се крие в очите,

изнемогва сърцето, от обич прелива,

а мечтата ми плахо те търси и скита,

и не вярва че вече от мен си отиваш...

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??