18 nov 2008, 8:25

Болка 

  Poesía
833 0 0

 

Черните сълзи в очите ми,

черната болка в душата ми,

ме изгарят отвътре...

Всеки път, когато затворя очи,

виждам лицето ти пред мен!

Усмихваш ми се, целуваш ме,

казваш, че ме обичаш...

Всичко е било лъжа!

© Сираков Мирослав Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??