Черно платно, бяла боя,
кървава ножица, кичур коса!
Счупен прозорец, до него жена,
черна роза в бледа ръка!
Каменен гроб, отзад е смъртта,
скъсана книга, капка сълза!
Горяща лодка по тиха вода,
гарван вторачен, вещаещ беда!
Отмъщение, болка, страх и тъга,
купчина мъртви, човешки тела!
И резултат от всичко това
е плачеща, кървава, буйна река!
© Нощна Сянка Todos los derechos reservados