25 июн. 2010 г., 11:30

Болка 

  Поэзия
1170 0 3

Черно платно, бяла боя,

кървава ножица, кичур коса!

Счупен прозорец, до него жена,

черна роза в бледа ръка!

Каменен гроб, отзад е смъртта,

скъсана книга, капка сълза!

Горяща лодка по тиха вода,

гарван вторачен, вещаещ беда!

Отмъщение, болка, страх и тъга,

купчина мъртви, човешки тела!

И резултат от всичко това

е плачеща, кървава, буйна река!

© Нощна Сянка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??