БОЛКА
Треперя от студ!
А топлите ти длани са безчувствени.
Тишината кънти...
Любимият глас е заключен.
В очите красиви търся утеха -
те безцелно се реят встрани...
"Сама съм! С теб съм сама!"
Всичко в мене крещи.
Ставам.
И това те изкарва от транса.
Докосваш ме!
Ръката ти студена - като камък.
Говориш ми!
Гласът ти е метален.
Очите с надежда поглеждам...
Студени и брутални.
Хлад между нас се настани.
Изгубих те!
И много, много ме боли!!!
© Гени Todos los derechos reservados