10.10.2011 г., 0:59 ч.

Болка 

  Поезия » Бели стихове
923 0 8

БОЛКА

 

Треперя от студ!

А топлите ти длани са безчувствени.

Тишината кънти...

Любимият глас е заключен.

В очите красиви търся утеха -

те безцелно се реят встрани...

"Сама съм! С теб съм сама!"

Всичко в мене крещи.

Ставам.

И това те изкарва от транса.

Докосваш ме!

Ръката ти студена - като камък.

Говориш ми!

Гласът ти е метален.

Очите с надежда поглеждам...

Студени и брутални.

Хлад между нас се настани.

Изгубих те!

И много, много ме боли!!!

© Гени Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??