1 ene 2014, 22:24

Болка 

  Poesía » De amor
436 0 4

С много болка и тъга

тегне таз любов красива.

Заедно са от деца, а сега

бликат сълзи от очите сини.

 

Чакаше той този ден щастлив

с изненада да я посети.

Празника да споделят красив,

любовта голяма да ù посвети.

 

Но безжалостно съдбата зла

тя прогонила е любовта,

подарила я на нов приятел

и срази душата, момчешката.

 

Не тъгувай, млади момко,

зная, че боли те много днес.

Но помни, че някой ден

твоята обич ще ù липсва.

 

А ако съдбата е решила,

тя отново ще сближи ви

с обич двойно по-красива,

с вярност, преданост взаимна.

© Елена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??