24 jul 2010, 17:32

Болка 

  Poesía » De amor
525 0 0

БОЛКА

 

Тръгна си... Боли!

Няма те... Боли!

В очите ми - сълзи

и пак боли... Боли!

В душата ми е залез!

В сърцето... празнота!

Пътеката към теб изгубих

в тази тъмнина...

Навън вали и в мен вали!

И пак боли... Боли!

Как искам да те спра!

Как искам да крещя!

Ти тръгна... Аз не мога!

Аз виках... Ти не чу!

А може би не трябва

след тебе да вървя!

Не искам повече да плача!

Не искам болка и сълзи...

Но няма да се справя

без тебе, миличко... Прости!

Ще викам изгрева да дойде!

Ще моля слънцето да грей!

Дано душата ми да стопли...

Едва ли!... Искам теб!

За мен си слънцето, зората!

За мен си радост, топлина!

Но няма как да те докосна,

да стоплиш мен сега!

Изгубих те... Трябва да вървя!

Не искам да го правя,

но ти това избра...

Да знаеш само как боли сега!

© Мариана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??