Не се сърди, че слънцето залязва,
нито че дъждът вали,
и когато от теб си тръгва някой...,
винаги боли.
Като шалове носени от вятъра
танцуваме с цветни мечти,
и миражи раждат се на хоризонта,
и когато ги достигнем....,
пак боли.
*** *** ***
© Дора Трифонова Todos los derechos reservados