3 sept 2007, 10:16

Болка 

  Poesía
461 0 1

Цигулката плаче,
сълзите й се стичат
по ледените пръсти,
докосващи пианото,
страдайки в самотата си.
Душата се разкъсва,
мелодията губи красотата си.
Устните, прехапани до кръв,
изричат думи пълни с тъга,
мрачен е денят, днес умря и любовта.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Умира една,но друга ще се роди!
    Потъжи,поплачи,но после пак се усмихни!
Propuestas
: ??:??