3.09.2007 г., 10:16 ч.

Болка 

  Поезия
449 0 1

Цигулката плаче,
сълзите й се стичат
по ледените пръсти,
докосващи пианото,
страдайки в самотата си.
Душата се разкъсва,
мелодията губи красотата си.
Устните, прехапани до кръв,
изричат думи пълни с тъга,
мрачен е денят, днес умря и любовта.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Умира една,но друга ще се роди!
    Потъжи,поплачи,но после пак се усмихни!
Предложения
: ??:??