15 mar 2007, 2:18

БОЛКА 

  Poesía
553 0 1
 Болка! Дълбаеща душата ми
като къртица!
Всепоглъщаща, неописуема,
изгаряща, кървяща... болка.

Като светкавица, разкъсала
небето от край до край.
Призната в самота и в
тишината на нощта посрещната.

Без капчица сълза!
Поета с всяка глътка въздух,
превърната от наказание в утеха,
безкрайна пропаст...

Показана и съхранена,
и тайна, и обществена,
като държанка е или
принцеса! Накратко - БОЛКА.

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Очаквах повече...започна много добре,но финала е слаб в сравнение с дълбокото изложение.И все пак... Поздрав!
Propuestas
: ??:??