15.03.2007 г., 2:18 ч.

БОЛКА 

  Поезия
555 0 1
 Болка! Дълбаеща душата ми
като къртица!
Всепоглъщаща, неописуема,
изгаряща, кървяща... болка.

Като светкавица, разкъсала
небето от край до край.
Призната в самота и в
тишината на нощта посрещната.

Без капчица сълза!
Поета с всяка глътка въздух,
превърната от наказание в утеха,
безкрайна пропаст...

Показана и съхранена,
и тайна, и обществена,
като държанка е или
принцеса! Накратко - БОЛКА.

© Шопландия Софийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Очаквах повече...започна много добре,но финала е слаб в сравнение с дълбокото изложение.И все пак... Поздрав!
Предложения
: ??:??